Skip links

Política de privacitat

Qui som

Ateneu Memòria Popular som una associació per la memòria formada per una veintena d’entitats i més d’un centenar sòcies al municipi de Barcelona.

La nostra adreça web és: https://ateneumemoriapopular.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Plugins

Litespeed Cache. Aquest lloc utilitza la memòria cau per facilitar un temps de resposta més ràpid i una millor experiència dels usuaris. La memòria cau pot emmagatzemar una còpia duplicada de cada pàgina web que es mostra en aquest lloc. Tots els fitxers de memòria cau són temporals i mai no hi accedeix cap tercer, tret que sigui necessari per obtenir assistència tècnica del venedor de complements de caché. Els fitxers de memòria cau caduquen en una programació establerta per l’administrador del lloc, però poden ser eliminats fàcilment per l’administrador abans de la seva caducitat natural, si cal.

Loco translate. Aquest complement no recopila cap dada de visitants de llocs web públics. Els administradors i auditors poden desitjar revisar l’avís de privadesa del complement de Loco plugin privacy notice.

The ATENEU MEMÒRIA POPULAR is fully GDPR-compliant in accordance with article 13, section 2 of the General Data Protection Regulation 2016/679, concerning the protection of personal data and as outlined in the Law 34/2002 of July 11 on Information Society Services and Electronic Commerce. We have taken appropriate measures to ensure that your personal data is processed with the sole purpose of managing communications between us and any entities with whom we have a professional relationship and/or who provide us services. Your personal data will be processed solely with your consent and according to your relationship with us. This could be to fulfill a contractual agreement or a legal obligation as well as in public or legitimate interest. In all cases, by accepting this correspondence, the recipient grants authorization to the processing of the personal data contained in this message. As part of our professional activity, we may be required to share your data with third parties. However, these third parties will only use the information under our strict instructions and guarantee to process your data to the highest security standards. If you wish to access or change your personal information or if you want us to remove it from our database, please contact us at protecciodedades@ateneumemoriapopular.cat. We have put our efforts into ensuring that this message is free from errors and viruses.

— AVÍS LEGAL –

L’ATENEU MEMÒRIA POPULAR compleix amb tots els requisits del Reglament General de Protecció de dades. Totes les dades personals són tractades d’acord amb l’article 13, secció 2, del Reglament (UE) 2016/679, sobre protecció de Dades Personals, i amb la Llei 34/2, 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic. Així mateix, la nostra entitat ha pres totes les mesures apropiades per garantir que les seves dades siguin emprades amb l’únic propòsit de gestionar les comunicacions d’aquesta organització amb qualsevol altra entitat relacionada amb la prestació de serveis o amb aquelles amb què manté relacions professionals. Les seves dades seran processades només amb la seva aprovació, que s’entén atorgada a l’hora d’acceptar aquesta comunicació. L’ús de les dades se destinarà a complir a) un acord contractual, b) una obligació legal, c) qualsevol ús conseqüent amb l’interès públic o legítim. Com a part de la nostra activitat professional se’ns pot exigir compartir les seves dades amb tercers. De qualsevol manera, aquests empraran aquesta informació sota les nostres estrictes instruccions i garanties d’acord amb els nivells màxims de seguretat. Si vostè desitgés accedir o canviar la seva informació personal o vol eliminar-la de la nostra base dades, contacti’ns mitjançant aquesta adreça de correu electrònic protecciodedades@ateneumemoriapopular.cat.

— AVISO LEGAL —

El ATENEU MEMÒRIA POPULAR cumple con todos los requisitos del Reglamento General de Protección de datos. Todos los datos personales son tratados de acuerdo con el artículo 13, sección 2, del Reglamento (UE) 2016/679, sobre Protección de Datos Personales, y con la Ley 34/2, 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico. Así mismo, nuestra entidad a tomado todas las medidas apropiadas para garantizar que sus datos personales sean utilizados con el único propósito de gestionar las comunicaciones de esta organización con cualquier otra entidad relacionada con la prestación de servicios o con aquellas con las que mantiene relaciones profesionales. Sus datos personales serán procesados solo con su aprobación, que se entiende otorgada al aceptar esta comunicación. El uso de los datos se destinará a cumplir a) un acuerdo contractual, b) una obligación legal c) cualquier uso consecuente con el interés público o legítimo. Como parte de nuestra actividad profesional se nos puede exigir compartir sus datos con terceros. De cualquier modo, éstos utilizarán esta información bajo nuestras estrictas instrucciones y garantías de acuerdo con los niveles de seguridad máximos. Si usted desea acceder o cambiar su información personal o quiere eliminarla de nuestra base de datos, por favor contáctenos a través del correo electrónico protecciodedades@ateneumemoriapopular.cat.

Si tens qualsevol dubte pots adreçar-te a: protecciodedades@ateneumemoriapopular.cat